6 de març del 2017

Sea Garments

ENG // CAT // SPA

Hello everyone!! Today I'm gonna talk about two pieces that were thought as a combination: the Camí Dress by Pauline Alice and the Men's Shirt by Melly Sews.

Hola a tooots! Avui parlaré una mica de dues peces de roba pensades com a conjunt: el vestit Camí de Pauline Alice i la camisa d'home de Melly Sewn.

¡Hola a todos! Aquí tenéis un conjunto de dos piezas muy especial: el vestido Camí de Pauline Alice y la camisa de Melly Sews.




The fabric is the same for both, a soft cotton that looks like the sea.
First the shirt: the Men's Shirt pattern is by Melly Sews and comes with a tutorial! It was sewn summer 2014 for my boyfriend and I was very proud of the result, it was quite professional looking thanks to te tutorial. Unfortunately, boyfriend is quite bulky and it didn't fit quite right (pattern is size S/M, even if I tried to enlarge it), so in the end the shirt was for my brother! It's a bit big on him, but he doesn't matter.

La tela és un cotó molt suau amb un estampat que recorda la mar.
Primer la camisa: és el patró Men's Shirt de Melly Sews i el millor de tot és que inclou un tutorial! La vaig cosir l'estiu de 2014 per la meva parella i estava molt orgullosa dels acabats (gràcies als consells del tutorial). Desafortunadament, la talla del patró és una S/M i tot i que la vaig fer una mica més gran, no li acabava d'anar bé... així que al final la camisa va ser pel meu germà. És una mica massa gran per ell, però no li importa.

La tela és un algodón muy suave con u estampado que recuarda al mar.
Primero la camisa: és el patrón Men's Shirt de Melly Sews, que viene con tutorial incluido. La cosí en verano de 2014 para mi pareja y estuve muy contenta con los acabados (gracias al tutorial). Aunque la hice un poco más grande (el patrón es una talla S/M), la camisa le quedaba justa, así que acabó siendo para mi hermano. Le viene un poco grande, pero no le importa.


The Camí Dress by Pauline Alice is a well known pattern that features a 50s-like dress. In September 2015, I already tried the pattern with a blouse and it turned out ok, but the fabric for the important dress was still waiting. The important occasion for finally doing it was my last birthday (May 2016, it's the only photo I found from that day).
My dress turned out pretty well, but it's a bit tight-fitting in the shoulder, so maybe I take them off and use a bigger size the next time I sew it.

El patró del vestit Camí de Pauline Alice és prou conegut i és un preciós vestit amb un aire anys 50. Vaig provar el patró amb una brusa el setembre de 2015 i va quedar bé, però la tela encara esperava per ser el vestit definitiu. Al final el vaig fer pel meu aniversari (maig de 2016, aquesta és l'única foto que tenc d'aquell dia).
El vestit va quedar bé, però una mica just per les espatlles, així que segurament li acabaré llevant les mànigues a aquest i cosiré una talla més gran la pròxima vegada.

El patrón del vestido Camí de Pauline Alice es bastante conocido y es un vestido con un toque años 50. Probé el patrón con una blusa en septiembre de 2015, pero la tela para el vestido definitivo seguía esperando su momento. Al final decidí hacer el vestido para mi pasado cumpleaños (mayo 2016, esta es la única foto que tengo de ese día).
El vestido quedó bien, pero un poco justo en los hombros, así que seguramente le acabaré quitando las mangas a este y coseré una talla més grande la próxima vez.



Here you have some detail photos of the collars and buttons. 

Aquí teniu fotos dels colls i els botons.

Aquí tenéis los detalles de los cuellos y botones.



Both pieces were sewn ages ago, but we did not find the time to take some photos and these ones were done the past January during holidays. It's still too cold to wear them now, but we will when the weather gets warmer.
See you soon!

Les dues peces estan cosides des de fa molt de temps, però no havíem trobat temps per fer les fotos fins el gener passat durant les vacances. Encara fa massa fred per dur-les, però ho farem quan el temps millori.
Fins aviat!

Las dos prendas están cosidas desde hace muchísimo tiempo, pero no habíamos encontrado tiempo para hacer las fotos hasta el enero pasado durante las vacaciones. Aunque sigui haciendo frío para llevarlas, lo haremos cuando el tiempo mejore un poco.
¡Hasta pronto!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada