20 de febrer de 2017

Denim Jacket from Old Jeans


ENGLISH // CATALAN //SPANISH

Incredible but true! This jacket is made of some old jeans and scraps of fabric and the only thing I had to buy for it was the zipper. It's also incredible that I'm finally blogging about it 5 months later...


Increïble però cert; aquesta jaqueta està feta a partir de texans vells i trossos de tela, la única cosa que vaih comprar va ser la cremallera! També és un poc increïble que escrigui aquesta entrada després de 5 mesos...

Increíble pero cierto! La chaqueta está cosida a partir de vaqueros viejos y restos de tela, lo único que compré fue la cremallera. También es un poco increíble que escriba esta entrada 5 meses después de coserla...
For this one I used the Asymmetrical Jacket pattern (#105A from March 2015) by Burda with a few modifications. I like the asymmetrical front and large pockets, but I felt it was too short for me... so it's a but longer and the collar is larger, from the #105B pattern.

Aquesta vegada vaig utilitzar el patró de Burda #105A de març de 2015 amb algunes modificacions. El model amb la part de davant asimètrica m'agrada molt, igual que les butxaques enormes (hi caben llibres i tot!), però la vaig allargar una mica i el coll és més gran, del model #105B.

Usé el patrón #105A de marzo de 2015 de Burda. Hacía un montón que no usaba patrones de Burda, pero me gusta el corte de la chaqueta y el delantero asimétrico, solo la alargué un poco y le cambié el cuello por el del modelo #105B, que es más grande.

It was a bit difficult to fit all pattern pieces into the fabric I had, but once the pices were cut, everything went smoothly. Seams are sewn with the overlocker/serger (what a pleasure to work with one!!) and I decided to add more pockets in the inside because there are never enough pockets in your clothes!.

Tallar les peces del patró a la tela que tenia va ser un poc complicat, però la resta va anar molt bé. Està cosida amb una màquina overlock (quina passada de màquina!) i al final li vaig afegir més butxaques a l'interior, perquè mai hi ha prou butxaques a la roba!

Cortar las piezas del patrón fue un poco complicado con la poca tela que tenía, pero el resto fue coser y cantar. La cosí con la overlock (una pasada, la verdad) y al final añadí más bolsillos en el interior, porque nunca hay bolsillos suficientes!


Finally, I wanted to say this is the first jacket I ever made and it turned out pretty well. Now I just want to make an endless amount of jackets for every occasion! This one is perfect for early fall and spring here in Mallorca and I hope to use it again once the weather gets warmer.
Have a nice week and see you soon!

Finalment volia dir que és la primera jaqueta que he cosit i que li he perdut un poc la por, així que ara en vull cosir una per a cada ocasió! De moment aquesta és perfecta per la tardor i la primavera mallorquines i esper tornar-la a dur quan faci un poc més de caloreta.
Que tengueu una bona setmana!

Para acabar quería decir que para ser la primera chaqueta que coso, el resultado no está tan mal. Le he perdido el miedo y ahora quiero coser una chaqueta para cada ocasión! Esta en particular es perfecta para el otoño y primavera mallorquines, así que espero poder volver a llevarla en cuanto haga más calorcito.
¡Que tengáis una buena semana!


PD: Look how the jeans ended up like!
PD: Aquí teniu com vàrem quedar els texans!
PD: ¡Mirad como quedaron los vaqueros!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada