29 de maig del 2017

Green Maxi Dress

ENG // CAT // SPA

Good morning everyone! Today let's talk about a simple yet beautiful maxi dress. Also, this year I'm so happy to bring (at least) one entry per month!

Bon dia a tothom! Avui toca parlar d'un vestit llarg molt simple però també molt garrit. A més a més, enguany estic molt contenta d'escriure (com a mínim) una vegada cada mes!

¡Buenos días a todooos! Hot voy a hablar de un vestido largo muy simple y resultón. Además, estoy contenta de ir escribiendo una entrada cada mes en los que llevamos de año.



The original idea for the dress was to sew something to cover the bellydance outfits before shows. However, the fabric is so pretty that makes a perfect dress for summer too.

La idea original del vestit era per tapar el vestuari de les actuacions de dansa oriental i anar una mica més "vestida" abans dels balls. Tot i així, la tela és tan guapa que es pot dur perfectament en el dia a dia.

La idea para este vestido era para cubrir el vestuario de las actuaciones de danza oriental e ir un poco más "vestida" antes de los bailes. De todos modos, la tela es tan bonits que sirve perfectamente como vestido de verano.



The construction was really easy because the dress is just a rectangle with openings for the head and arms, There's also a tie around the waist to give a bit more shape.

La construcció del vestit és molt senzilla perquè té forma de rectangle amb forats per al cap i els braços. També té una cinta a la cintura per donar una mica més de forma.

La construcción del vestido es muy senzilla porque tiene forma rectangular con aberturas para la cabeza y los brazos. También tiene un lazo en la cintura para dar un poquito más de forma.


Hope you like this dress, and wait for more to come. Have a nice week!

Esper que vos hagi agradat perquè hi ha més entrades de camí, Que tengueu una bona setmana!

Espero que os haya gustado y estéis esperando más. ¡Que paséis una buena semana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada